Bent u inwoner van de gemeente Apeldoorn en wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels? Grijp nu uw kans. In 2 bijeenkomsten van 2 uur wordt u onder leiding van een gecertificeerde voorlichter van Veilig Verkeer Nederland bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. Denk daarbij aan de turborotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen enz. Uiteraard is er ruimte voor vragen en het inbrengen van eigen ervaringen. Meld u aan voor deze opfriscursus die bedoeld is voor verkeersdeelnemers van 65 jaar en ouder. De cursus wordt uitgevoerd op verzoek van de gemeente Apeldoorn in opdracht van het ROV Oost-Nederland.

  • 1e bijeenkomst: woensdag 28 november 2018 van 10.00 – 12.00 uur
  • 2e bijeenkomst: woensdag 12 december 2018 van 10.00 - 12.00 uur
  • Locatie: Dok Zuid, 1e Wormenseweg 460, 7333 GZ Apeldoorn

U wordt beide dagen verwacht.De bijeenkomsten hebben een informatief karakter. Het is geen examen. Deelname is gratis.

Veilig Verkeer Nederland biedt u de mogelijkheid aan om – op vrijwillige basis - deel te nemen aan een individuele praktijkrit in uw eigen auto. De praktijkrit in uw eigen auto is bedoeld voor u om aandacht te besteden aan uw eigen rijvaardigheid. Vooraf bespreekt de instructeur uw specifieke wensen. Daarnaast let de instructeur op een vast aantal punten dat van belang is voor de rijvaardigheid. Het is geen examen en kan geen gevolgen hebben voor uw rijbewijs. De instructeur zal na de rit met u doorspreken voor welke punten u extra aandacht kunt hebben in het verkeer. Voor deelname vragen we een eigen bijdrage van € 15,00. Verdere informatie hierover ontvangt u na aanmelding. 

VVN heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met het organiseren van deze cursussen. De populariteit van de cursus is de afgelopen jaren flink toegenomen. U kunt zich aanmelden voor de cursus door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Opfriscursus Apeldoorn. Vermeld in de e-mail uw naam, adresgegevens, geboortedatum en telefoonnummer. Bel voor meer informatie of aanmelden naar: 0575 – 510 144.

Vanwege de grote belangstelling adviseren we u niet te lang te wachten met aanmelden.

U ontvangt 1 week voor aanvang van de cursus een bevestigingsbrief.

veilig verkeer nederland