Het is al weer twee dagen geleden dat de vierde Hoenderlose dorpsquiz plaats vond, maar nog steeds zijn er wat tekenen zichtbaar van een geweldig leuke avond voor heel wat inwoners. Her en der zijn nog hinkelpaden zichtbaar die hoorden bij één van de vele opdrachten die men moest uitvoeren en vragen die men moest beantwoorden.

Om 18.00 uur kregen de teamcaptains van de 16 teams het quizboek overhandigd en vanaf dat moment was het werken geblazen. Vragen beantwoorden, in de gaten houden waar men op welk tijdstip moest zijn, feiten opzoeken, eventueel mensen bellen als hulplijn enz. Er moest heel wat werk verzet worden voor 22.30 uur, toen het quizboek weer ingeleverd moest worden bij restaurant de Veluwe. Voor mensen die niet uit Hoenderloo kwamen was het wellicht een vreemd gezicht om zo veel hippies door het dorp te zien gaan. Het thema van de quiz was dit jaar 'Happy Hippie Hoenderloo' en men waande zich weer in de jaren zestig en zeventig. Zo geweldig dat velen zich helemaal hadden uitgeleefd wat de (aan)kleding betreft.

dorpsquiz 2024 1

Er werd weer heel veel plezier beleefd aan deze quiz en aangezien men het met het eigen team al heel gezellig had met drankjes, hapjes, muziek enz. enz. hebben veel inwoners een hartstikke leuke en gezellige avond gehad. De leden van de dorpsquizcommissie, die samengesteld is met leden van HAJO, zijn uiteraard heel blij dat de avond ook dit jaar weer zo goed verlopen is en dat er zo veel mensen hebben deelgenomen. Ze bedanken alle deelnemers en mensen die geholpen hebben om van deze avond zo'n groot succes te maken.

Klik op onderstaande logo van de dorpsquiz Happy Hippe Hoenderloo om nog wat foto's van deze geweldige avond te bekijken.

HAJO logo flowerpower 2024