Koningsdag 2024 in Hoenderloo gaat de boeken in als een schitterende dag. Het Oranje Comité Hoenderloo (OCH) heeft de bevolking en de vele anderen getrakteerd op een geweldig leuke dag.

's Morgens werd de Nederlandse vlag met wimpel gehesen bij 't Dorpshuus terwijl het Wilhelmus gespeeld werd door een aantal muzikanten van VIOS. De mensen van OCH namen even de tijd voor dit moment en een oranje bittertje, maar daarna ging men weer verder met de voorbereidingen voor de dag. Die begon met de kinderspelen en ruim 100 kinderen hebben enthousiast de spelletjes gedaan. Het was lekker druk op het feestterrein bij de Muziektent. 

koningsdag 2024 1

De heel leuke spelletjes werden afgesloten met een leuke kindershow Duizend en één nacht. De kinderen en ouders vonden het prachtig. Na de prijsuitreiking bleven velen nog op het terrein om samen iets te eten. Restaurant De Veluwe had een paar heel lekkere gerechten en men kon dan ook heel goed en smakelijk op het 'Koningsdagterrein' eten.

Degenen die bleven of later kwamen konden in de avonduren genieten en zelfs helemaal los te gaan op de muziek van het trio Dokter en de Heer. Wat een feest hebben die mannen gemaakt van deze Hoenderlose Koningsdagavond. 

koningsdag 2024 2

Het was tot in de late uurtjes echt een feest zoals een feest zou moeten zijn. 

Leden van OCH en de andere vrijwilligers en professionals die een aandeel hadden in deze mooie Koningsdag worden gigantisch bedankt. Dankzij jullie inzet was het een prachtige dag.

Klik op onderstaande logo om nog een heleboel foto's te bekijken. De meeste daarvan zijn gemaakt door de vakfotograaf Arjan Barten.

och leeuw