De mannen en vrouwen van Jachthoornblaasgroep De Overlopers gaan zaterdag een feest vieren met hopelijk zo veel mogelijk mensen. De groep viert het 50-jarig bestaan en ze organiseren het Nederlands Kampioenschap jachthoornblazen op en in samenwerking met het Nationala Park De Hoge Veluwe.

De Overlopers zijn al maanden bezig met de organisatie van het NK, iets wat ze zelf ook al vele malen winnend hebben afgesloten. Ze zijn recordkampioen!

overlopers bij put

Ze gaan zelf ook mee doen, net als de andere Hoenderlose Jachthoornblaasgroep De Windewaaij Blaeserij. Daarnaast doen nog veel andere verenigingen mee en komen collegavereningen uit binnen- en buitenland De Overlopers feliciteren met hun 50-jarig jubileum. Als extra verrassing zal oud Normaal voorman Bennie Jolink ook aanwezig zijn en een optreden verzorgen..

voorpagina nk JH 2024

Het NK is gratis te bezoeken nadat men een entreekaart voor het Park gekocht heeft. Het vindt plaats op het evenemententerrein in het centrum van Het Park en zal om 09.00 van start gaan.Er zal een grote tent staan waar men eventueel in kan gaan als het zou regenen.