Het kon gisteren zo maar gebeuren dat nog een aantal teams van GTH Torpedo kampioen konden worden, net als dames 1 afgelopen woensdag. Er kon 's middags gehuldigd worden, want maar liefst twee teams wisten zich naar de nummer 1 positie in de competitie te knokken. Een derde team miste net 2 punten en werd tweede. Ook super knap natuurlijk. 

Het was zeker geen uitgemaakte zaak zoals bij de dames en er moesten nog echt punten gepakt worden om de kampioensvlag te mogen hijsen. Beide teams wisten de trainsters en de Hoenderlose supporters te tracteren op de benodigde punten en de bloemen konden worden uitgereikt. Dat gebeurde bij 't Dorpshuus en daar moesten de kampioenen uiteraard ook op de foto om vereeuwigd te worden.

GTH jeugd kampioen 2024

Iedereen in Hoenderloo mocht en mag weten dat deze kanjers kampioen geworden zijn en dus gingen ze met de trainsters op de 'platte wagen' voor een rondje door het dorp. Onderweg werden ze toegejuichd en kregen de volleybaltalenten veel applaus. Uiteraard genoten ze hier volop van.

GTH jeugd kampioen 2024 2

In 't Dorpshuus werd het feestje verder gevierd en men zal zich echt kampioen gevoeld hebben. Heerlijk toch en volkomen verdiend! Gefelciteerd!