Gisteravond heeft de Hoenderlose Toneel Club (HTC) een bomvolle zaal getracteerd op een hartstikke leuke klucht, Oma & Co. Het was genieten voor de toeschouwers en ook de toneelspelers moeten er vast van genoten hebben.

Na het formidabele stuk van vorig jaar had men de lat wel heel hoog gelegd en probeer maar weer eens een stuk te vinden die weer net zo goed aansluit bij de spelers. Regisseur Mees Thomassen is daar dit keer ook weer bijzonder goed in geslaagd. De rollen pasten als een handschoen en zo kon iedereen op het toneel een uitstekende personage neerzetten. Met af en toe hilarische verwikkelingen.

HTC uitvoering 2024 2

De rollen zaten er prima in en het leek er op dat souffleuse Mariska Barten relatief weinig te doen heeft gehad. Ga er maar aan staan; sommige spelers hadden enorm veel tekst en als je dat dan zo neer zet als men gisteravond gedaan heeft kan dat alleen maar veel complimenten opleveren. Er werd prima gespeeld door alle acteurs en het was maar weer overduidelijk dat Hoenderloo trots mag zijn op zijn toneelvereniging.

Na het welverdiende applaus zette voorzitter Ronald Woensdregt nog een aantal mensen in het zonnetje. Waaronder Mees Thomaasen, die al maar liefst 45 jaar lid is van HTC. Eerst als speler en later als onmisbare regisseur. Verder is dochter Sandra Thomassen iemand die al meer dan 25 jaar zorgt voor de grime en werden Karin Fluit en Leo Visscher gehuldigd voor hun 10-jarig jubileum. 

Namens de vele aanwezigen in 't Dorpshuus gisteravond worden de leden van HTC bijzonder bedankt voor een prachtige toneelavond. Nog even nagieneten? Klik op onderstaande foto om een album met nog heel wat foto's te openen.

HTC uitvoering 2024 1