Afgelopen maandag heeft de Algemene Leden Vergadering van de vereniging Hoenderloo's Belang plaats gevonden in 't Dorpshuus. De aanwezige leden kregen van het bestuur te horen hoe de vereniging er voor staat en wat er zoal heeft plaatsgevonden in het afgelopen jaar.

Het programma voor de pauze was niet zo spectaculair, maar wat daarna kwam was het zeker wel. Dorpsgenoot Jan Vermeer was met een presentatie aanwezig over zijn werk en tevens passie, fotografie. Hij heeft dat in vele landen van de wereld gedaan en had daar werkelijk magnifieke foto's van meegenomen. Daarbij vertelde hij zulke mooie verhalen dat iedereen echt aan zijn lippen hing. Van deze foto's, maar zeker ook van de paddenstoelen die hij o.a. gewoon in Hoenderloo heeft gemaakt, gaan er heel wat de hele wereld over en sieren ze bijvoorbeeld de cover van meerdere natuur magazines, zoals National Geographic en het BBC Wildlife magazine. 

De foto's waren werkelijk adembenemend, maar de manier waarop Jan er over vertelde maakte deze presentatie tot een onvergetelijke en om hem uit te nodigen voor een presentatie is een absolute aanrader.

ALV Hoenderloos Belang 2024