Om ouderen te proberen meer  in beweging te krijgen heeft men bij GTH Torpedo een nieuwe activiteit opgezet, tafeltennis voor senioren. Vrijdag vond dit voor de eerste keer plaats en men het was meteen prima in Ons Dorpshuus van Hoenderloo.

Er stonden twee fraaie tafels in de grote zaal, aangeschaft met subisidie van de gemeente om mensen te verbinden en in beweging te krijgen. Er kon lekker ongedwongen gespeeld worden en er werd echt van genoten. Voor sommigen was het misschien wel 30 jaar geleden dat men de laatste keer aan een tafeltennistafel had gestaan. Het was zeker even wennen, maar als men weer vaker zou spelen komt het gevoel echt wel weer terug. Anderen stonden voor de allereerste keer met een batje in handen en het werd duidelijk dat het een best lastige sport is. Oefening baart kunst.

De tafels staan vanaf nu iedere vrijdag van 14.00 tot 15.00 uur klaar en iedereen kan het komen proberen. De eerste drie keer zijn vrij, om het uit te proberen, en daarna betaalt men een tientje per maand om de onkosten te kunnen bekostigen. Na afloop kan men gezellig even bijkomen en napraten met een kopje koffie , thee of iets anders bij Het Nieuwe Initiatief, die dan haar inloop heeft.

GTH tafeltennis 2024 1

Interesse? Kom gewoon op dinsdag naar Ons Dorpshuus om 14.00 uur. Voor meer info, Chris Portier, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 - 10548233. Het is niet noodzakelijk om een eigen batje te hebben, die zijn aanwezig.