Op zoek naar evenementen in de buurt ...
nov, 2018

Evenementen per maand

nov
03
  1.   Publieks Evenement
  2.    Publiek
  1.   3rd nov, 2018 09:00
Op de tweede DoeDag van 2018 in Hoenderloo zullen meerdere inwoners en ondernemers van het dorp de handen uit de mouwen gaan steken om het eigen dorp op te knappen, schoon te maken, te verfraaien enz....

Op de tweede DoeDag van 2018 in Hoenderloo zullen meerdere inwoners en ondernemers van het dorp de handen uit de mouwen gaan steken om het eigen dorp op te knappen, schoon te maken, te verfraaien enz. onder het motto "in het groen is altijd wat te doen". 

Poster Doedag 2017

  1.   1
nov
03
  1.   Publieks Evenement
  2.    Publiek
  1.   3rd nov, 2018 19:30
Eén van de hoogtepunten voor de Hoenderlose zangvereniging Korengroep Eensgezindheid is het concert op de eerste zaterdag van november. De avond waar zowel het zangkoor Eensgezindheid als het popkoor ...

Eén van de hoogtepunten voor de Hoenderlose zangvereniging Korengroep Eensgezindheid is het concert op de eerste zaterdag van november. De avond waar zowel het zangkoor Eensgezindheid als het popkoor Unity maanden voor hebben geoefend om zo goed mogelijk voor de dag te komen.

Het zangkoor zal net al vorig jaar, toen de Arnhemse dirigent zijn Hoenderlose vuurdoop had, onder muzikale leiding staan van Michiel Vanhoecke. Het inmiddels zeer vertrouwde gezicht voor het popkoor is Elni Vaassen-Schwengle. Het belooft weer een mooie voacale avond te worden in 't Dorpshuus van Hoenderloo.

  1.   1
nov
11
  1.   Publieks Evenement
  2.    Publiek
  1.   11th nov, 2018 18:00
Zondag kunnen kinderen in Hoenderloo in een bepaalde wijk, mede in verband met de veiligheid, langs de deuren gaan om door middel van prachtig gezongen liedjes iets lekkers te verdienen. Inwoners die ...

Zondag kunnen kinderen in Hoenderloo in een bepaalde wijk, mede in verband met de veiligheid, langs de deuren gaan om door middel van prachtig gezongen liedjes iets lekkers te verdienen. Inwoners die de kinderen welkom willen heten kunnen dat aangeven door een voordeurlamp te laten branden of een kaars voor het raam aan te steken. De start is bij 't Dorpshuus en daar moet men zich na afloop ook even afmelden, zodat het organiserende HAJO ook weer weet dat iedereen terug is. Even gezellig napraten onder get genot van iets lekkers is ook nooit weg. Er wordt zeer vriendelijk verzocht aan de ouders om gezellig met hun kinderen mee te gaan, ook dit in verband met een stuk veiligheid, maar het is ook net zo leuk. Toch!?

De wijk waar de kinderen kunnen komen staat op onderstaande kaartje:

kaart gebied sint maarten

De mensen die in dit gebied wonen hebben als het goed is een brief in de brievenbus gehad om deze activiteit aan te kondigen. 

  1.   1
nov
16
  1.   Publieks Evenement
  2.    Publiek
  1.   16th nov, 2018 19:30
Wie kijkt er kritisch naar je foto's en wijst je op verbeterpunten?Wil jij eens echt opbouwende kritiek op je foto's ? " Doordat jij mijn foto's vaak becommentarieer ben ik anders gaan fotografer...

Wie kijkt er kritisch naar je foto's en wijst je op verbeterpunten?
Wil jij eens echt opbouwende kritiek op je foto's ?

" Doordat jij mijn foto's vaak becommentarieer ben ik anders gaan fotograferen en heb ik al veel geleerd. Je ziet m.i. met fotograferen, net als met schrijven, vaak je eigen fouten niet. Een deskundig iemand die dan je foto's nakijkt is zeer leerzaam."

Vooral enigszins gevorderde fotografen ontvangen veel 'likes', maar eigenlijk nooit meer opbouwend commentaar op hun foto's.
Social media lijkt hier niet het juiste medium voor.
Tijdens deze avond leer je andere fotografen kennen en kunnen je beelden (eventueel anoniem ) besproken worden door experts.
Wat kan er (nog) beter. Hoe bereik je een hoger niveau.

Meer informatie en aanmelden kan door een email te sturen naar de initiatiefnemer van dit Fotografencafé, de bekende en bekroonde natuurfotograaf Henri van Vliet:

henrivanvliet@outlook.com 

  1.   1
nov
17
  1.   Publieks Evenement
  2.    Publiek
  1.   17th nov, 2018 12:45
Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zullen vandaag na een afwezigheid van bijna een jaar Hoenderloo aandoen en alle kinderen begroeten. De Spaanse kindervriend en zijn vele helpers zullen om 12.45 uur v...

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zullen vandaag na een afwezigheid van bijna een jaar Hoenderloo aandoen en alle kinderen begroeten. De Spaanse kindervriend en zijn vele helpers zullen om 12.45 uur verwelkomd worden op het schoolplein van IKC Hei & Bos. Daarna zal iedereen in optocht via Veldheim en de Plaggenstekersweg richting 't Dorpshuus gaan waar het kinderfeest zal losbarsten en de Sint en de Pieten aandacht zullen hebben voor alle kinderen.

  1.   2
  2.   IKC Hei&Bos, Mi...
Er zijn nog geen evenementen op deze datum
Niet mogelijk om de tooltip inhoud te laden