Samen er op uit

Samen er op uit

Ga je eigen weg

Ga je eigen weg

Cultuur snuiven

Cultuur snuiven

Daag jezelf uit

Daag jezelf uit

Geniet van je gezin

Geniet van je gezin

 

HET DORP HOENDERLOO

LIGT MIDDEN OP

DE VELUWE

We horen vaak van bezoekers dat ze het heerlijk vinden om in de gezonde boslucht weereven op adem te komen.

Ieder jaargetijde heeft zijn charmes en die komen in Hoenderloo goed tot zijn uiting. Van de bloeiende natuur in de lente, de eindeloze avonden in de zomer, de betoverende kleuren van de herfst tot het robuuste van de winter.
Niet voor niets is Hoenderloo daarom een zeer geliefde locatie voor (natuur)fotografen.

Als inwoners zijn wij trots op ons dorp en dat delen we graag met je.

Je wist natuurlijk al lang dat het Nederlands elftal hier trainde en zelfs de Giro d'Italia door ons dorp reed. En dat is logisch. We worden omgeven door de uitgestrekte Veluwse bossen waar je heerlijk kunt genieten van de natuur.

Of je nu ontspannen gaat wandelen, fietsen of e-biken, of je lekker in het zweet werkt tijdens het rennen, paardrijden, mountainbiken of crossen, je zult je hier geen moment vervelen.

De steden Apeldoorn, Arnhem en Ede liggen op slechts 20 minuten afstand. Je vindt hier tevens de ingang naar het Nationale Park de Hoge Veluwe, met o.a. het wereldberoemde Kroller Moller Museum, met werken van Vincent van Gogh.

Of je nu met je geliefde, familie of met vrienden komt, wij inwoners delen graag onze geheimen met je. Kijk bij ACTIVITEITEN en zie de diverse dingen die wij zelf hier ook graag doen. Je kunt het ons uiteraard ook persoonlijk vragen als je hier op bezoek bent.