Pagina informatie
Pagina titel:
Pagina beschrijving:

Op een unieke natuurrijke en schone omgeving van Hoenderloo, aan de rand van de uitgestrekte bossen en heidevelden van de Veluwe, ligt camping de Wildrust. Deze rustige natuurcamping biedt u de mogelijkheid te verblijven op een van de 4 toeristische kampeerplaatsen of op een van de 47 vast kampeerplaatsen. De kampeerplaatsen zijn voldoende beschut en zijn voorzien van
een eigen elektriciteitsaansluiting, eigen rioolaansluiting en een eigen watertappunt.

Bij ons heeft u gratis Wifi! Honden zijn toegestaan, mits ze aangelijnd zijn.

Camping De Wildrust is vooral in trek bij natuurliefhebbers en senioren. Er zijn dan ook niet veel faciliteiten aanwezig. U vindt er wel een vaatwasplaats, verwarmd sanitair en een stortplaats voor het chemische toilet .

Hoenderloo en omgeving

In de omgeving van Hoenderloo is altijd wat te doen! U heeft de mogelijkheid om heerlijk te vertoeven aan de recreatieplassen Bussloo, prachtige fietstochten te maken door het Nationale Park de Hoge Veluwe en door de natuurreservaten Loenermark en het Deelerwoud, te shoppen in Apeldoorn op 13 km en Arnhem op 18 km, om Paleis het Loo en het Openluchtmuseum te bezoeken of om gezellig naar het beroemde Kröller-Müller Museum, attractiepark Julianatoren, familiepark Dolfinarium en de Apenheul te gaan!

Contactgegevens

Adres:
Postcode plaats:
Telefoon:
Website:
Emailadres:
info@dewildrust.nl
Niet mogelijk om de tooltip inhoud te laden