Zonder Corona had morgen de tweede editie plaats gevonden van de Hoenderlose Dorpsquiz. Na het immense succes vorig jaar had de organiserende vereniging HAJO de quiz van dit jaar al flink rond toen het virus roet in het eten gooide. Om de pijn iets te verzachten wordt morgen om 19.00 uur één categorie van de beoogde dorpsquiz online gezet op de site van de vereniging.

Op Hoenderloo.nl zal om 19.00 uur een link geplaatst worden, waarmee men naar de site gaat en waar men kan kiezen tussen een pdf- en een word-bestand. De pdf zal zelf uitgeprint moeten worden en in Word kan men de 10 vragen in het document op de computer invullen.

Het is zeer jammer dat men niet zoals vorig jaar met een grotere groep bij elkaar mag zitten en samen het plezier en spanning te ervaren om alle vragen en opdrachten binnen de tijd te volbrengen. HAJO hoopt echter dat men toch een beetje het dorpsgevoel en de sfeer van de dorpsquiz zal ervaren. 

In een later stadium zal de categorie met de antwoorden online gezet gaan worden, zodat men zelf kan nagaan hoe goed men de vragen beantwoord heeft. 

HAJO quiz