Op vrijdag 29 november biedt het Defensie Helikopter Commando een gratis relatieconcert aan voor de omwonenden en relaties van Vliegbasis Deelen in Arnhem (Schaarsbergen).

De militaire muzikanten van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht spelen vanaf 20.00 uur het bevrijdingsprogramma “Sounds of Freedom” in een hangaar op de vliegbasis!

Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht speelt tijdens ceremoniële activiteiten en treedt op in binnen- en buitenland in naam van Defensie en de Koninklijke Luchtmacht.

In “Sounds of Freedom” neemt het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht ons mee op een muzikale reis die een ode brengt aan vrijheid in al haar facetten. Wat is er gebeurd in die 75 jaar, wat heeft die vrijheid ons gebracht en hoe ziet die vrijheid er tegenwoordig uit? We staan uiteraard stil bij onze bevrijders en veteranen en de rol van de Koninklijke Luchtmacht als ambassadeur en voorvechter van vrijheid in Nederland en daarbuiten.

Het Defensie Helikopter Commando is hoorbaar en zichtbaar in de omgeving van Vliegbasis Deelen in de gemeente Arnhem. Wij zijn een organisatie die graag in contact staat met de omgeving en wij zijn dan ook zeer dankbaar voor de samenwerking en steun die wij dagelijks mogen ontvangen bij de uitvoering van onze taken en missies. Graag laten we op vrijdag 29 november een ander geluid horen; omwonenden en relaties van Vliegbasis Deelen trakteren we graag op het “Sounds of Freedom” concert gespeeld door het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.

sound of freedom

Kaarten zijn aan te vragen door een mail te sturen naar het mailadres die vermeld staat net boven het witte blokje op de poster hierboven.